Betingelser og forbehold

Levering og frakt:

Alle varer som blir kjøpt hos oss blir sendt med Posten/Bring eller Postnord. Normert leveringstid 1-5 virkedager. Pakkene kan hentes på ditt postkontor eller på post i butikk. Vi tilbyr gratis frakt på varene våre. Det er også mulighet for å hente varene i våre lokaler i Fredrikstad, (se adresse på vår kontaktinformasjon). Ved henting av varere i våre lokaler skal gyldig kvittering fremvises. Velg shipping metode "Hent i butikk", denne er helt gratis, og kan hentes med det samme ordren er godkjent. Vi sender kun varer innenfor Norge.

Reklamasjon og retur:

Vi forholder oss til angrerettloven, i alle pakker som blir sendt ligger det med et returskjema som må fylles ut ved en eventuell retur av kunden. Returer av varer må skje innen 14 dager etter at du har mottatt den fra oss. Varene skal være i god stand, ubrukt, med alle taggs og merkelapper på når vi mottar den. Det er ditt ansvar at vi mottar pakken i god stand og innen ovennevnte frist ved en retur. Returporto må du selv stå ansvarlig for. Ønsker du å heve kjøpet er det ikke noe problem, du forholder deg til samme retningslinjer som ved en retur. 

Øredobber byttes ikke. 

SEKSJON 3 - BETALING:

Vi støtter kortene Visa, Mastercard og American Express, gjennom betalingsløsningen stripe. All informasjon rundt kundeforholdet vil aldri blir gjort tilgjengelig for andre plattformer eller registre. All informasjon rundt deg som kunde og kundeforhold foregår etter satte regler og retningslinjer i personopplysningsloven.

SEKSJON 4 - ENDRINGER TIL TJENESTER OG PRISER

Vi gjør oppmerksomme på at bilder på nettsiden kan fravike noe fra produktenes utsende i virkeligheten. Feil på nettsiden med tekst og priser kan også forekomme 

 

KONTAKT OSS
For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å sende inn en klage, vennligst kontakt oss på e-post på netthandel@gallerimimosa.no eller per post ved å bruke detaljene nedenfor:

Galleri Mimosa
Kirkegaten 28
1632, Gamle Fredrikstad

Galleri Mimosa

Galleri Mimosa ble etablert i 2011 og eies og drives i dag av Benthe og Julie. Butikken vår ligger i idylliske Gamlebyen. Visste du at Gamlebyen har søndagsåpent hele året?

Butikken styres og utvikles av kunnskap og et godt vennskap. Butikken holder til i historiske Gamlebyen i Fredrikstad. Drivkraften bak butikken er å gi kundene mulighet til å få sitt eget drømmehjem med sjel i. Vi jobber konstant med å inspirere kundene våre ved å finne unike og vakre gjenstander fra hele verden.

Kontakt oss